Bocetos Audiovisuales

Proyecto de Consuelo Ramos, Rogelio Olmedo y Natalia Fariñas. Se trata de la creación y realización de 700 juguetes manufacturados para el Ayuntamiento de Son Servera con motivo de sus fiestas patronales.
“En Piculín Cap d’Olla, que era un ninot que es posava a principis de segle en el Carrer Nou de Son Servera, estava en l’aire en un tub que anava de paret a paret i els nins, amb unes cordes, ho feien ballar i feia cucaveles. Donava el Sus a les festes i es feia en pràcticament a tots els pobles de Mallorca. Amb la Guerra Civil aquesta tradició va desaparèixer “ F. defrancdigital.com/arxius/16849

Natilla Fresán és la brillant figura emergent del nou partit polític PAN. La seva vida canvia dràsticament, o no, al poc d’aconseguir amb arts felines la presidència del govern d’un país multicolor, i després de ser flor de multituds.
El poble, fuetejat per fulles al vent i embolcalls de massapà, és el teló de fons perfecte per aquest entremès sense PAN. En suma, un puzle impossible amb el temps en contra.
Pel·lícula no recomanada per a menors de 12 eleccions.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s